john_szybki Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Co się dzieje że stroną: https://download.cyanogenmod.org ? Nie mogę na nią wejść a chciałbym pobrać paczkę .Zip do flashowania z Cyanogenmodem. Jest jeszcze jakaś strona skąd można to pobrać? Niżej załączam zdjęcie tego co mi wyskakuje jak próbuje wejść na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymeg.porwit Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Bo cm nie ma. Do zamknięciaRN 4 na xiaomi.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nie do zamknięcia tylko trzeba pomyśleć. Podaj nazwę urządzenia. Zobacz na android file host czy nie ma jakiś plików z CM.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_szybki Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jak to cm nie ma? Co się nagle stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nie ma.. HTTP://download.lineageos.org Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_szybki Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nikt nie moze mi powiedzieć o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymeg.porwit Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Na necie wszystko pięknie pisze RN 4 na xiaomi.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_szybki Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ok już poczytałem Różni się czymś ten lineage od cm 14.1? I czy jest xposed framework dla lineage 14.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 To samo, inna nazwa tylko Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie ma xposed Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi