PeliKan Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Cześć, zaczynam powoli myśleć nad zmianą telefonu tylko nie mogę się zdecydować czy czekać na OnePlus 5 czy kupić od innego producenta ; Moje zalecenia to: Generalnie by był lepszy od OnePlus 3 (Ramu może być minimum 4GB) Może być ''kanciasty'' w stylu xperii; Myślałem na Xperią XZ premium, ale jeszcze się do końca nie zdecydowałem Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 dlaczego w ogóle zmiana? Ja bym poczekał na nowe urządzenie One Plus i zobaczył czy jest wart zmiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Kolega ma Xiaomi i sobie chwali. Któryś z tych nowszych ma 4GB RAM-u. Na Alliexpres kupisz 100-200zł taniej. Myślę że warto też zainteresować się Motorolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nie polecam zmieniać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A sam mi pisałeś że chciałeś przejść na apple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 @PeliKan to znacząca zmiana, a Ty chcesz dobre na dobre wymienić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 No wiesz, ustaliłem sobie że co rok od zakupu nowego telefonu będę kupować następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No to albo OPO3T (nie ma dużej różnicy XD), albo raczej poczekaj kilka msc. na S8/OPO5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czekam na OP5 raczej, chociaż Galaxy S8 też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jeśli fundusze pozwalają, to S8 byłby dobrym wyborem. Ważne żeby to była wersja z Exynosem . Snapdragon też daje radę, ale o dziwo na Exynosie, telefon znacznie lepiej radzi sobie z zarządzaniem RAM'em . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jest S8 z snapem? Myślałem ze tylko z exynosem są wersje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 @DusieK Snapdragon jest popularniejszy za granicą. W Polsce na szczęście zazwyczaj są wersję z Exynosem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Myślę że może skuszę się na Xiaomi Mi Mix, co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Na papierach nie jest zły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Myślę też nad Mi Note 2, ale nie wiem; Myślę że kupię Mi Mixa z ali wersję z 6GB ram i 256GB wewnętrznej; Ale to dopiero w czerwcu, może lipcu, więc do tego czasu mogę zmienić zdanie na coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Pisząc szczerze? Ostatnio już wolałem swoją S6'tkę którą daje się zmodyfikować pod względem Hardware przy Baterii (S6 -> S7 Edge) jak i przy Software (TWRP,Magisk etc.) - To troche jak ze Starymi Sony Ericsson'ami przy Software z tym że jest Po prostu "Minimalistyczny a wręcz funkcjonalny Komputer ze LPDDR4/UFS 2.0" Ostatnio w tym roku niektóre smartfony nie za bardzo bywają estetycznymi modelami które mogłyby śmiało kosztować po półtora roku ze "1,7k PLN" więc prawdziwa granica matryc tylnych to 12-16MPx więc nie ma już po co szukać w tych Flagowach jeszcze ze 5"... A więc wybór będzie raczej oczywisty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Wybór padł na OnePlus 5 wersję z 8gb ram i 128gb wewnętrznej Także temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PeliKan
Cześć, zaczynam powoli myśleć nad zmianą telefonu tylko nie mogę się zdecydować czy czekać na OnePlus 5 czy kupić od innego producenta ;
Moje zalecenia to:
Generalnie by był lepszy od OnePlus 3 (Ramu może być minimum 4GB)
Może być ''kanciasty'' w stylu xperii;
Myślałem na Xperią XZ premium, ale jeszcze się do końca nie zdecydowałem
Co o tym sądzicie?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi