Splifero Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam, mam pytanie, a mianowicie jak zrootowac telefon huawei ascend g620S-L01. Szukałem na forum nic nie mogłem znaleźć, żadne one click rooty nie działają. Mam odblokowany bootloader. Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Skoro masz odblokowany bootloader to wgraj TWRP i sflashuj paczkę SuperSU od Chainfire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Splifero Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dnia 11.02.2017 o 19:09, android_reg_edit napisał: Skoro masz odblokowany bootloader to wgraj TWRP i sflashuj paczkę SuperSU od Chainfire. ale jak wgrac te TWRP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Wątek z naszego forum: Wątek z XDA: https://forum.xda-developers.com/android/development/twrp-t3120744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Splifero
Witam, mam pytanie, a mianowicie jak zrootowac telefon huawei ascend g620S-L01. Szukałem na forum nic nie mogłem znaleźć, żadne one click rooty nie działają. Mam odblokowany bootloader. Proszę o szybką odpowiedź
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi