CyanowyLenovo Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 @Paweł Dolny Z Gapps'ami powinno być, więc śmiało instaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Używam tego romu od miesiąca i nie jestem zadowolony. Bardzo szybko rozładowuje się bateria, a do tego zdarzają się lagi, czasami nawet duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyggasek69 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ten Cyanogenmod jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 @Nyggasek69 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyggasek69 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To dobrze , Moge to wgrać jak mam XPOSED i android 4.1.2 Brand od T-Mobile i mam roota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Xposed odisntaluj (wejdź do xposed i kliknij odisntaluj i przywróć systemowe procesy) tak dla bezpieczeństwa z resztą nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyggasek69 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ok , zaraz to robie A mozna tym CM uceglić telefon? Bo sie troche boje , a telefonu nie chce stracić Nie moge pobrać gappsów http://goo.im/gapps link mi nie działa Odinstalowalem Xposed , co teraz? Pobrałem inne Gappsy , CM zainstalowałem , Dzieki działa , Takie pytanie czemu mam 485 MB Ram a nie 624? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi