NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie powinno go być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Też tak uważam jak ktos by potem rozkminil czemu tak się dzieje , to było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zrób wipe davlik-cache (to pamięć podręczna)I w tedy zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 mam to zrobić w recovery tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dalej przy wybieraniu adresatow biały ekran ;/kurwa ale ze mnie baran Juz działa Dzięki stary Mam juz na prawde ostatnie pytanie a w sumie 2 Czy da się ustawić aby procent naładowania baterii był wyświetlany na pasku powiadomień ? I jak instalowac aplikacje bezpośrednio na kartę pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Hmm Nie wiem czy jest taka opcja.W ustawieniach wyświetlacza musisz pogrzebać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astroov Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ma ktoś problem z wybudzaniem telefonu, mam soft od kilku dni i kilkakrotnie zdarzyło mi się, że telefon po wygaszeniu ekranu nie chciał się wybudzić i musiałem odczekać przynajmniej z 30 sekund za nim się wybudził. Miał ktoś podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Telefon na tym romie dość często się zawiesza ;/ Czy może być to spowodowane tym , że mam zamienioną pamieć usb na pamięć z karty sd ? + mam aplikacje ramexpander i dodałem w niej 250 mb ramu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nawet samym tym, że jest to port Używanie różnych aplikacji "ala" zwiększających sprawność systemu, też może na to wpływać. Nie ma konkretnej odpowiedzi. ps. ja na Xperi Z mam problem z wybudzeniem telefonu od czasu do czasu. A jest to lekko zmodyfikowany stock.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 z aplikacji tego typu mam : Clean master , greenify , battery doctor , ram expander . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysio0 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 czy jeżeli chcę przejsć z cm 10.02 na cm 11 to muszę robić jakiś uninstall ? czy mogę poprostu walić jedno na drugie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wystarczy, iż zrobisz wipe dalvik cache. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astroov Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jeśli ktoś ma problem z wybudzaniem polecam wgrać starszy CM, na starym kernelu jak sądzę (cm-10.2-20140104-UNOFFICIAL-codina.zip) mi to pomogło, telefon wybudza się za każdym razem i nie zauważyłem spadków płynności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A ja chce zainstalować ten rom i przy instalacji wyskakuje (Status 7) Instalation aborted. I co jest nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A wersja CWM? 6.0.2.7 ? bo chyba nowszego to nie było jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 5 cos tam cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no to, to coś tam ci nie pozwala wgrać CM.Teraz poszukaj na forum nowszej wersji i ją wgraj. I pisz jak na człowieka przystało. A nie coś tam, bo coś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Bo nie pamietam jaką mam wersje . Jak chciałem wgrac 4.1.2 Xeo to po włączeniuj telefon wisi na logu samsunga i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zły soft.Starszy wgrać trzeba 2.3.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Na stronie samsunga jest 4.1.2 nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja widzę i inne..No ale,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dla Ace 2 są tylko 2.3.6 i 4.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedro94 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam pytanie wgrałem CM 10.2 i wydaje mi się że pogorszyła się jakość zdjęć? Wie ktoś coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wgraj oryginalny soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi