fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Telefon sie włacza tylko w safe mode lub w warning mode gdzie nie mogę uruchomić systemu, nie mogę wejsc w tryb download mode ani revovery.. jedynie tak jak mowie moge wejsc w safe mode i naładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Acha ale to nic nie da bo nie mozna w trybie safe mod korzystac z aplikacji uzytkownika. Stary specjalnie dla Ciebie odpalilem stara s4 na ktorej mam aosp zainstalowany. Jesli przejdziesz do safe mode to wystarczy uruchomic ponownie i wlacza sie normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 jak uruchamiam ponownie to znowu wyskakuje warning... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A jak przytrzymasz power off to masz zaawansowany restart? Mam na mysli to czy widac reebot to recovery, soft reebot itp? Jesli nie to znajdz to wustawieniach i zreebotuj do recovery i w recovery zrob factory reset albo full wipe i sflashuj rom jeszcze raz. A jesli to nie pomoze to zatrudnij egzorcyste.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 nie mam zaawansowanego restartu a w ustawieniach jak odhaczam ta opcje to tez nie mam Moge juz uruchomic w recovery download mode tez juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jak wszystko działa to miód malina. Temat rozwiązany.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fsocietyx
Telefon sie włacza tylko w safe mode lub w warning mode gdzie nie mogę uruchomić systemu, nie mogę wejsc w tryb download mode ani revovery.. jedynie tak jak mowie moge wejsc w safe mode i naładować
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi