fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Telefon sie włacza tylko w safe mode lub w warning mode gdzie nie mogę uruchomić systemu, nie mogę wejsc w tryb download mode ani revovery.. jedynie tak jak mowie moge wejsc w safe mode i naładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Popraw temat bo admin i tak Ci zwroci uwage ? "[Samsung Galaxy S4] zatrzymany w warning mode nie działa download mode ani recovery" Ooo to ciekawe ? sam osobiscie nigdy sie z takim czyms nie spotkalem. Ale on dzialal normalnie wczesniej, takiego go dostales i w jakim momencie to sie stalo? Napisz wiecej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 odkad wgralem androida 6.0 na na niego to nic sie z nim nie dzialo a wczoraj sie nie chcial zablokowac wiec go wylaczylem i po wlaczeniu mam teraz tylko to co wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ale stock czy jakis aosp? Cos takiego widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 tak mam wlasnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 I co sie dzieje jak wcisniesz w tym momencie klawisz podglaszania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Chopie, dlaczego piszesz w dziale dla LG G2? Regulamin nie przeczytany, bo po co...Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 nic sie nie dzieje caly czas mam to warning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Hahahaha ???? Ziomus w momencie gdy wcisniesz teraz klawisz podglaszania przejdziesz do download mode. A zeby przejsc do recovery wciskasz klawisz podglaszania+przycisk home+przycisk wlaczania. Smialem sie z tego ze temat w dziale lg zalozyles a nie ze masz problem z telefonem. A ten ekran to normalna kolej rzeczy przed przejsciem w download mode. I ten sam ekran pojawia sie gdy usilujesz przejsc do recovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 nie zauwazylam ze to jest dziale lg ale mowie ze jak wciskam klawisz podglaszania to nic sie nie dzieje tak jakby on nie dzial nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To co ja bym zrobil w pierwszej kolejnosci to sflashowal recovery od nowa w odinie https://dl.twrp.me/jfltexx/twrp-3.0.0-0-jfltexx-jfltexx.img.tar. odznacz tylko auto reebot w odinie. Jak recovery sie sflashuje poprawnie to wyciagnij baterie i ponownie uruchom w trybie recovery. Dobrze by bylo zebys mial rom na karcie pamieci ktory mozesz sflashowac. Tak ja bym postapil. Acha ale Ty nie mozesz przejsc do download mode..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 nie, wtedy sie normalnie włącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A jest opcja ze fizycznie klawisz nie dziala? Co sie dzieje gdy chcesz odpalic w recovery? Tez wchodzi w warning mode? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 jest tak ze jak wcisne volume up i power to wlacza mi sie recovery a jak wezme volume down to wtedy mi sie włacza warning wiec klawisze dziaja fizycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To jesli przechodzi Ci w recovery to dlaczego nie sflashujesz innego romu albo builudu. A druga sprawa, jest takie cos jak safe mod na aosp? Przeciez safe mode to tryb w ktorym normalnie laduje sie system tylko bez aplikacji uzytkownika. Ja sie obawiam ze nie moge sie porozumiec z Toba? bo w temacie jest ze ani download ani recovery mode nie dziala a przed chwila napisales ze jak wcisniesz podglaszanie + power off to wchodzi w recovery. Pogubilem sie? No tak jesli wchodzi w recovery to wychodzi na to ze fizycznie dziala. Czyli w takiej sytuacji robie full wipe i flashuje inny rom. Jesli wolisz aosp to aosp a jesli problem sie powtarza to cos bazujacego na stocku. To bym zrobil w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 znaczy bo recovery to to samo co safe mode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Flashowales aosp i nie wiesz jak wyglada recovery mode? Jak to jest mozliwe? Nie, to nie jest to samo. Przeciez zeby sflashowac rom musiales wczesniej instalowac custom recovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 no nie wlacza sie recovery tylko safe mode ja juz nic nie pamietam jak to robilem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No to jesli Ty nie pamietasz to jak ja Ci mam cokolwiek powiedziec? Jesli my nawet nie wiemy jakie masz recovery i czy wogole je masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 jest tak ze jak wcisne volume up i power to wlacza mi sie recovery a jak wezme volume down to wtedy mi sie włacza warning wiec klawisze dziaja fizycznie Jak wtedy ci wejdzie w warning to daj klawisz podgłaśniania.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dobra ostatnia proba z mojej strony. Wyciagnij baterie, wloz spowrotem. Wcisnij przycisk home+volume up+ power off i trzymaj. Teraz napisz dokladnie co widzisz na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 robie tak ja mowisz i włącza sie normalnie ale w trybie awaryjnym klawisze dzialaja fizycznie bo moge poglosic telefon itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 W trybie awaryjnym czyli jest reakcja tylko na klawisz home i power off i do tego w trybie warning mode jak klikasz volume up jest zero reakcji wiec moim zdaniem nie dziala klawisz volume up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 ale moge normalnie podglosic i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czyli ogolnie system sie odpala a to znaczy ze nic nie jest pomieszane z partycjami czy cos. Mozesz instalowac aplikacje normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fsocietyx Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fsocietyx
Telefon sie włacza tylko w safe mode lub w warning mode gdzie nie mogę uruchomić systemu, nie mogę wejsc w tryb download mode ani revovery.. jedynie tak jak mowie moge wejsc w safe mode i naładować
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi