r0xden Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 tj w temacie. Telefon ma byc nowy (niestety nie mam mozliwosci kupic uzywki), miec jakies wsparcie devów. Aparat min 8MPx Mam ochote kupic samsunga j5 2015 - całkiem przyzwoite wsparcie deweloperskie (twrp+cm13), aparat 13mpx, stock 6.0.1 Wydaje mi się ze to najlepszy wybor w tej cenie, jezeli tak nie jest uswiadomcie moj blad, przez mojego ace4 bez wsparcia przestalem sie interesowac nowymi cmami i ogolnie smartfonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Widziałem na allegro moto x play za dziewięćset z hakiem, ma bardzo dobre wsparcie deweloperskie, fakt tylko cena przekracza ciut 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wlasnie popatrzylem na allegro - od 850 zł. Taka cena jest b. dobra jak za takie parametry, tylko bym musial skombinowac troche wiecej kasy, ale zobaczymy jeszcze nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ma bardzo dobre wsparcie deweloperskie, nawet wyjdzie na nią lineage os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Szkoda że nie wchodzą w gre używki. Bo z całego serca poleciłbym Ci Nexus'a 5. Jedynie co to chyba aparat ma 5mpx(?)A wspracie devów to ma duuuuuże i Nexa kupisz za ok ~500zł. Wysłane z mojego Nexus 5 CAF przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jeśli wsparcie jest ważne to bym szukał jakiegoś Xiaomi np. Redmi 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 J3 nie ma wsparcia praktycznie.. romy niestabilne itp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @DusieK nie mowilem o j3 jak ci chodzilo to j5 2k15 ma całkiem przyzwoite wsparcie (patrzylem na xda) @Hyniek redmi 3s ma wsparcie devow duzo gorsze niz moj poprzedni telefon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 LG G3 używany nawet ma fajne wsparcieTap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @King_Stone_69 gdybym mógł kupić używany telefon, to nie pisał bym w temacie ze nie ma opcji na używanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Przepraszam, nie doczytałem. Moto G 2Tap, tap, tap - morsem z LGE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 #refresh jeszcze wybieram telefon, ten temat nie umarł. Macie jakies propozycje? Bo w tej kategorii cenowej najlepszy sie wydaje J5. Motke x play przygarnal bym ale hajs nie pozwala a moto g2 odpada jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Galaxy A5? Jakiś LG tańszy może się znajdzie...Tap, tap, tap - morsem z LGE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 a5 wykracza pozalimit cenowy :/ a nie widzialem nic interesującego od LG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To ile s5 kosztuje w pl? Przeciez to stary model juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 od 750 zł z londynu i nie s5 tylko a5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Aaa sorki? zle doczytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A S5 jest jeszcze wogóle w sprzedaży?Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Na olx jest.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No to na OLX, a autor tematu kupuje nówkeTap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Koniec końców zbiegiem okoliczności (telefon miał być dla taty, później oddal mi bo mu sie telefon nie podobał zbytnio) nabyłem nowiuteńką S4 z brandem timobajla, niestety bez gwarancji. Ja się lece cieszyć nowym telefonem, narazie stocka nie zmieniam. Dzięki za wypowiedzi pod tematem, a teraz @King_Stone_69 zamknij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Branda w Samsungach łatwo zdejmieszTap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
r0xden
tj w temacie.
Telefon ma byc nowy (niestety nie mam mozliwosci kupic uzywki), miec jakies wsparcie devów. Aparat min 8MPx
Mam ochote kupic samsunga j5 2015 - całkiem przyzwoite wsparcie deweloperskie (twrp+cm13), aparat 13mpx, stock 6.0.1
Wydaje mi się ze to najlepszy wybor w tej cenie, jezeli tak nie jest uswiadomcie moj blad, przez mojego ace4 bez wsparcia przestalem sie interesowac nowymi cmami i ogolnie smartfonami.
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi