roxter Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Hej wszystkim! Planuję zmienić antywirusa, którego używałem dotychczas. Nie spełnia moich wymagań, także najwyższy czas przerzucić się na coś lepszego. Szukam programu do użytku domowego. Takiego, który nie zasypie mnie mailingiem, poradzi sobie z ransomware i nie obciąży jakoś wybitnie kompa. Fajnie gdyby był dość prosty w obsłudze, bo nie ma co ukrywać- specem nie jestem, ogarniam tyle o ile. Jak już pisałem na początku, tym razem stawiam na jakość, także za coś dobrego jestem w stanie zapłacić. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jeżeli jesteś w stanie zapłacić za antywirusa, to chyba najlepszą opcją będzie ESET. Kompleksowa ochrona i do tego polski. W sumie nawet jak zakupisz komercyjnego Avasta, Nortona czy Kasperskiego to i tak będziesz lepiej zabezpieczony niż przez jakikolwiek darmowy. Ja osobiście używam darmowego Avasta. Spotkałem się z opiniami, że bardzo obciąża komputer, jednak ja tego nie zauważyłem. Jako, że jest darmowy, jest również okrojony. Najlepiej postaw Linuxa i nie martwisz się wirusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja tam nigdy nie miałem antywirusa i wirusa nie złapałem, trzeba umieć korzystać bezpiecznie z kompa [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Polecam ESET NOD32, kupić albo co miesiąc Trial Key z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Siema kolego. Komputer padł mi jakiś czas temu wiec trochę wypadlem z obiegu jeśli chodzi o Windows ale jeśli już czegoś używałem to zawsze były to pełne wersje ? uwierz mi za nic nie musisz płacić żeby mieć pełna wersje, są różne metody na reset trial itp. Pobierz to MEGA NIEZBĘDNIK 8.0 odpal na kompie. Jest to aplikacja bezinstalacyjna, znajdziesz tam linki do programów ich opisów i instrukcji jak zainstalować pełna wersje. To robota takiego chłopaka z innego forum dotyczącego Windows i komputerów. Zapraszam Cię tam www.winclub.pl tam możesz się wiele dowiedzieć Co i jak, możesz też znaleźć wiele programów za które nie będziesz musiał płacić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Polecam Comodo Antywirus, jest darmowy i spełnia swoje zadanie; Co do robaków to mogę Ci polecić Mbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dnia 26.01.2017 o 19:13, android_reg_edit napisał: Jeżeli jesteś w stanie zapłacić za antywirusa, to chyba najlepszą opcją będzie ESET. Kompleksowa ochrona i do tego polski. W sumie nawet jak zakupisz komercyjnego Avasta, Nortona czy Kasperskiego to i tak będziesz lepiej zabezpieczony niż przez jakikolwiek darmowy. Ja osobiście używam darmowego Avasta. Spotkałem się z opiniami, że bardzo obciąża komputer, jednak ja tego nie zauważyłem. Jako, że jest darmowy, jest również okrojony. Najlepiej postaw Linuxa i nie martwisz się wirusami No ja właśnie tak myślę, że z darmowymi to nie ma co za bardzo Dnia 27.01.2017 o 08:24, DusieK napisał: Ja tam nigdy nie miałem antywirusa i wirusa nie złapałem, trzeba umieć korzystać bezpiecznie z kompa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale wiesz, jakaś ochrona zawsze się przyda. Nie wiadomo co tam z internetów może wpaść, a teraz to nietrudno się nadziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dnia 27.01.2017 o 08:24, DusieK napisał: Ja tam nigdy nie miałem antywirusa i wirusa nie złapałem, trzeba umieć korzystać bezpiecznie z kompa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Skąd ta pewność? Skanowałeś kiedyś komputer? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 a jakieś polskie ciekawe antywirusy? możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Stary dalem Ci linka do aplikacji gdzie znajdziesz odnosniki do wielu roznych pakietow zabezpieczen darmowych i instrukcje jak je aktywowac. Wielu uzytkownikow tez Ci dalo propozycje darmowych? odnosze wrazenie ze piszesz tylko po to zeby nie wiem... popisac sobie? sorry za szczerosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Dnia 5.02.2017 o 02:07, PatrzKomuUfaszGb napisał: Stary dalem Ci linka do aplikacji gdzie znajdziesz odnosniki do wielu roznych pakietow zabezpieczen darmowych i instrukcje jak je aktywowac. Wielu uzytkownikow tez Ci dalo propozycje darmowych? odnosze wrazenie ze piszesz tylko po to zeby nie wiem... popisac sobie? sorry za szczerosc. Sorry ale nie mając antywira nie otwieram linków od nieznajomych :). Także proszę tylko i wyłącznie o nazwy, ja już sobie sam poradzę z pobraniem :). ps.: nawet twój nick mi podpowiada aby patrzeć komu ufam :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 A myslisz ze jakby byl to link z robakiem to antywirus by go wykryl? ? nie mozna popadac z jednej skrajnosci w druga. Na ten przyklad, ludzie szukaja cracka powiedzmy do antywirusa po czym pisza ze crack to wirus bo ich antywirus tak pokazal. Z takim podejsciem zainstaluj avasta albo kup w sklepie antywirusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dnia 6.02.2017 o 15:55, PatrzKomuUfaszGb napisał: (...)kup w sklepie antywirusa? Oczywiście może być płatny antywirus, nie mówie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Avast Antivirus 2017 Pro Setup Avast Premier Setup Avast Internet Security Setup License Keys INSTRUKCJA 1. Instalujesz avasta 2. Klikasz (.avastlic) 3. Klikasz yes I tyle masz aktywowanego avasta. Te linki nigdzie Cie nie przeniosa, odrazu pobierzesz zawartosc ( direct download) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Avast? naprawde?? niema nic lepszego??? Nie chcę się budzić z przerażeniem w nocy ponieważ usłyszę komunikat " BAZA WIRUSÓW ZOSTAŁA ZAKTUALIZOWANA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 To poszukaj na torrentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dnia 14.02.2017 o 17:28, PatrzKomuUfaszGb napisał: To poszukaj na torrentach. Tak, i mi policja mi wjedzie na chatę - nie dziękuję. Pozatym ja tam nie ufam torreentom, słyszałem że hakerzy wstawiają programy zainfekowane jakimiś wirusami które przerabiają komputery np. na koparki bitcoina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Co racja to racja... Zachowam się patryjotycznie i polecę ci "Najlepszy program antywirusowy" - Arcabit. Obadaj sobie w necie, jest pełno linków do sciągnięcia z legalnych źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Hehe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A tak pozatym patrząc na poziom hipokryzji roxter'a dochodzę do wniosku że właśnie dla takich ludzi jest funckcja "Safe storage"(w programie Arcabit). Szczególnie ta funkcja jest przydatna gdy jakiś ransomware będzie chciał zaszyfrować pliki :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 żadna hipokryzja, poza tym zdecydowałem się na tego arcabita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 I jak działa? Zadowolony?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 jak na razie nie mam zastrzeżeń, szczerze mówiąc. komputer chodzi płynnie, nie wyskakują mi żadne powiadomienia co chwila. sam program obsługuje się intuicynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 jaką licencję wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Chciałem trial, ale Arcabit nie jest jakość szczególnie drogi za wziąłem od razu wersję z pełną licencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi