Szymon Burdziński Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam wszystkich chciałbym zapytać czy jest możliwość wgrania oprogramowania cyanogenmod na huawei p8 lite? Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon Burdziński Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dnia 2.02.2017 o 08:23, MultiGamer napisał: Moim zdaniem brak LineageOS i CyanogenModa to wina ze p8 lite posiada autorski procek huawei a nie snapdragona Klik Klik Klik z mojego P8 Lite Wiem że to pytanie nie na temat ale chciałbym zapytać czy w p8 lite jest szansa odblokowania otg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 O ile się nie mylę OTG w P8 Lite działało na andku 5.0.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cisuwa Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Mam niby odblokowany bootloader, ale w bootloaderze nic nie moge zrobic. Wiec wrocilem do andka 5 i zrootowalem kingrootem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jeżeli miałeś odblokowany bootloader to wystarczyło wgrać twrp i sflashowac paczkę supersu.zipWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 + xpopsed i jest super. Ja sam zaraz chyba będę instalować to ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon Burdziński
Witam wszystkich chciałbym zapytać czy jest możliwość wgrania oprogramowania cyanogenmod na huawei p8 lite? Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc będę wdzięczny
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi