PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ą więc znajdziecie tutaj ROMY czteroplikowe dla wielu modeli Samsunga. Dodałem to w tym dziale gdyż nie chce mi się tego samego wątku dodawać 20 razy. INSTRUKCJA Wrzucasz pokolei, każdy plik jest podpisany. Czyli: AP(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do AP BL(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do BL CP(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do CP CSC_(region)(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do CSC DZIĘKI ZA POMOC PRZY INSTRUKCJI GrzechU DOWNLOAD http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1906:samsung-full-firmwares-4files-firmwares-pad-ap-modem-phone-cp-bl-bootloader-csc-pit-files&catid=55:samsung&Itemid=82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 To ja Ciebie przebiję Tylko dla Samsungów wszystkie roomy... 1-plikowe lub wielo plikowe, zależy jak sobie zaznaczysz Polecam... Sam korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Czytałem o tym ale podobno nie pobiera czteroplikowych. Jedni mówili że pobiera drudzy że nie pobiera. Sam nigdy nie testowałem samfirmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Pobiera pobiera ale trzeba zaznaczyć Binary Nature Wpisujesz model telefonu, wpisujesz region (XEO dla Polski) zaznaczasz "Auto", zaznaczasz Binary Nature i klikasz "Check Update" Po prawej stronie dział Download się sam uzupełni, a Ty zaznaczasz "Decrypt automacitally" (Nie zapomnij tego zaznaczyć!!) i na końcu klikasz Download. I tyle... Pobieże plik .zip, więc wypakuj programem 7zip bo WinRar sobie nie radzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi