Pawliniak Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 CyanogenMod Screeny:Jak zainstalować:Pobierz plik zip z romemPobierz plik zip z GappsFull Wipe + Cache + Dalvik formatZainstaluj plik zip z ROMEM przez recoveryZainstaluj gappsRebootDownload:GAPPSCyanogenMod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Takie pytanie. Dlaczego po instalacji traktuje kartę sim jako uszkodzoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie wiem...Wyjmij i włóż ją s powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzięki. Nie wpadłem na to. A tak na serio to próbowałem kilka razy i zawsze to sama. Mam teorie ale najpierw muszę sprawdzić bo chyba miałem kiedyś podobna sytuacje ale przy Samsungu Galaxy S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 A z jakiej sieci masz kartę sim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie powinno być problemów.Ale powiem Ci ze ja mam czasem problem z zasięgiem.Nie mogę np wysłać smsa, lub nie mam zasięgu przez chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przy cm-9.0.0-nozomi działa bez problemów. Po wgraniu cm-10-20130717-experimental-nozomi sim nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Musisz rom zmienić jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak. Przy cm.10.2 nawet zainstalować nie chce. Zobaczę jak się sprawa ułoży na cm-9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid2632 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Hej daj inny link do gappsów, bo ten nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 http://cyanmod.pl/gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi