ml13 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Wymagania :- Root- Zablokowany Bootloader (na odblokowanym też powinno działać)- Debugowanie USB i Nieznane źródłaInstalacja :1. Pobierz i wypakuj tę paczkę :CWM6-cDM_v2.2-DooMLoRD-Xperia_S-JB.zip2. Otwórz "cwm-install-en.bat"3. Wykonuj polecenia instalatora (wymaganie jest przyznanie SuperUsera programowi na telefonie)Do CWM wchodzimy naciskając Vol+ / Vol - !!!Nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne szkody. Wszystko robisz na własną odpowiedzialność!!!Oryginalny temat :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 Edytowane 12 Listopada 2013 przez aloisy Linki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSurek Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Wiesz moze dlaczego się tak dzieje ? Edytowane 31 Października 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zainstalowałem ROM CWM6-cDM_v2.2-DooMLoRD-Xperia_S-JB na Xperii S, odpaliłem go w Recovery. Chciałem zresetować telefon, ale wibruje delikatnie i zapala się na sekunde zielona dioda. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 @wizard nie na temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Heh gafę walnąłeś ^^ A miałeś roota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi