KEacper Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 niestety nadal nie idzie kończy na replacing stock recovery... czy próbować z tym thor kernel jb v0.37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Tak spróbuj z thor... zobaczymy. Jak nie to trzeba poczekać na pomoc kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEacper Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) niestety tez nie idzie Ja się nie znam ale może trzeba coś włączy w tym SuperSU??? Albo trzeba wgrać oprócz tego? Jakby co to funkcje wymagające roota działają więc root chyba jest To co jeszcze mogę spróbować bo naprawdę zależy mi na tym CM11 Edytowane 23 Lutego 2014 przez KEacper Nie dodajemy linków z for o podobnej tematyce. REGULAMIN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 I na czym tu w końcu stanęło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEacper Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Stanęło na tym, że założyłem nowy temat i tam rozwiązałem problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo0 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 coś tu jest nie tak wgrałem PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0-signed a następnie cyanogenmod 9 chciałem wgrac 11 ale nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A możesz rozbudować problem jaki występuje ? PS. na jakiej wersji jest te CWM Philza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo0 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 tak jak pisałem wgrałem PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0 na galaxy Note n7000 ale chiałem wgrac cyanogenmod 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 To zainstaluj http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1602-galaxy-note-gt-n7000-cwm-recovery-6043-wymagane-do-cm11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny B. Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 powiedzcie mi jak wgrac CM11 wgralem 10.1 na Nota n7000 ale chcialem sprawdizc jak bedzie pracowac na 11 i nie moge tego wgrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A jaki masz błąd?Status 7?Jaka wersja CWM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny B. Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 popierwsze tak mam CWM 6.0.3 i n atym nie idzie wgrac 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1602-galaxy-note-gt-n7000-cwm-recovery-6043-wymagane-do-cm11/ Instaluj to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny B. Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wiecie co probowalem zrobic aktualizacje z 10 na 11 wszystko sie udalo tylko wywala bląd na trebucher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wykonaj wipe.Bo o tym nie wspominałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calogeroanelle Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Pobrałem już wszystko z wyjątkiem romu:) Czy te pliki jeszcze gdzieś w sieci istnieją?:( Interesuje mnie cm11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 A Moze rom oparty na CyanogenMod 11 lecz znacznie lepszy? https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764388Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi