NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 [Huawei P8 (GRA-L09)]TWRP 3.0.2 - Oficjalny Oficjalne TWRP dla P8 Wymagania: ROOT Odblokowany bootloader Instalacja: Pobierz z Google Play aplikacje TWRP Flash Wyszukaj plik z listy twrp Wgraj poprzez aplikacje. Instalacja bez posiadania roota: Musisz posiadać SDK - na swoim telefonie, oraz włączone opcje developerskie w telefonie. Wgrane sterowniki USB Pobierz plik w postaci .img (np. TWRP.img) Podłącz telefon pod port usb Odpal odkno CMD (w sdk) Wpisz następujące komendy:adb reboot bootloader fastboot flash recovery TWRP.img fastboot reboot To by było na tyle. Link do twrp: https://twrp.me/devices/huaweip8.html info: https://twrp.me/devices/huaweip8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Wiem, że już wieki minęły od czasu jak wrzuciłeś linka do TWRP dla P8 ale w związku z tym link jest nieaktywny. Mógłbym prosić o taki do pobrania?. Znalazłem na necie mnóstwo lecz są to albo starsze wersje albo do P8 Lite. Nie chciałbym sobie położyć telefonu. Bootloader odblokowany, Numer kompilacji: GRA-L09C432B380 Emui 4.01 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Będę w domu to spróbuję znaleźć Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 @arczimi Proszę bardzo https://dl.twrp.me/grace/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dziękuję, na XDa piszą ,że wersja 3.1.1.0 posiada błędy. na 3.0.2.0 wysypał mi się root. Przy okazji mam pytanie. Nie chcę zakładać nowego tematu bo o P8 już dawno wszyscy zapomnieli Poszukuję do tego telefonu uaktualnienia Androida 6.0 do 6.0.1 . Mniej więcej rok temu znalazłem na facebooku huawei linka do strony gdzie można ściągnąć " nową" wersję. po wrzuceniu na kartę i zainstalowaniu w opisie miałem 6.0.1 . Niestety przy nieudanej próbie rootowania TWRP 3.0.2.0. Przywróciłem kopię zapasową i niestety potem zrobiłem przywróć do ustawień fabrycznych gdziie TWRP (?) ....!!! zrobiło czyszczenie no i od tego czasu mam 6.0 .Od tego czasu jak wybieram przywróć ustawienia fabryczne to włącza mi sie TWRP . Jest to normalne? Przeszukałem Huaweia na facebooku i cały net... bez skutku. Może ktoś wie gdzie znajdę tę wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi