arczi12345 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dnia 16.08.2017 o 20:17, DaRkShAdOw napisał: Może to głupie, ale jesteś na koncie admina? jakim cudem mam być na koncie admina ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Chodzi o to czy nie korzystasz z konta z ograniczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Skowron Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dla lg k8 dual ma ktos czystego softa bo mi umarl wlacza sie i robi sie czarny obraz Jak wybrac z tej losty z pierwszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jak znajdę dam znać! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam Mam problem z przywróceniem do życia LG-M200E. Przy wejściu w download mode powinno po chwili wyskoczyć firmware update i wtedy pójdzie instalacja jak dobrze rozumiem. U mnie jest tak że po wciśnięciu VOL+ i podłączeniu kabelka wyskakuję DOWNLOAD MODE przez kilkanaście sekund i wskakuje FASTBOOT mode. Telefon się nie włącza - wisi na logo LG. Ewentulanie po jakimś czasie wskakuje FASTBOOT MODE. Pomożecie? Edit: Znalazłem poradnik żeby w trybie fastboot wrzucić pliki recovery i laf. Jednak przy komendzie fastboot erase recovery wyskakuję FAILED (remote: unknown command). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Sterowniki masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Mam. Po komendzie fastboot devices wyświetla że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peres321 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Botloader musi byc zdjety ?\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nie, przy wgrywaniu oryginalnego oprogramowania od producenta nie trzeba odblokowywać bootloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi