Monokuma Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak w temacie. Root już zrobiony. Pomoże ktoś znaleźć custom recovery oraz jakiś CyanogenMod? Wysłane z mojego LIFETAB_E10312 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nazwa tematu poprawiona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ciężko, nic chyba nie ma. Ale jeżeli masz roota to możesz wgrać po przez flashfire xposed i zainstalować moduł GravityBox, dzięki któremu spersonalizujesz stocka, do poziomu custom ROM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ciężko, nic chyba nie ma. Ale jeżeli masz roota to możesz wgrać po przez flashfire xposed i zainstalować moduł GravityBox, dzięki któremu spersonalizujesz stocka, do poziomu custom ROM.Nah xposed mi jest najmniej do szczęścia potrzebne. Bardziej jakiś CyanogenMod. Bo tablet potrafi się zaciac że masakra. Mimo że to ma 1gb ram. Wszystko co niepotrzebne powyłączane. Greenify wgrane. Dalej muli. W dodatku nie widzę nigdzie w internecie stock Romu ani metody jak taki wgrać. No tak na wszelki wypadek jeżeli by system padł. Wysłane z mojego LIFETAB_E10312 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Na CM też na początku będzie śmigał a potem zacznie ciąć. Spróbuj może wgrać jakiś Fly-on-mod. Stwórz swap na karcie SD (jeżeli masz slot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Na CM też na początku będzie śmigał a potem zacznie ciąć. Spróbuj może wgrać jakiś Fly-on-mod. Stwórz swap na karcie SD (jeżeli masz slot).Pobawię się dzisiaj wieczorem bo i tak nie mam co robić. I tak chyba sprzedam ten tablet. Bo już mam zainteresowanego. Jeszcze chwilę z nim wytrzymać i przy odrobinie szczęścia po świętach się z nim pożegnam Wysłane z mojego LIFETAB_E10312 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Do zamknięcia. Tablet sprzedany Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 ZamykamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
Jak w temacie. Root już zrobiony. Pomoże ktoś znaleźć custom recovery oraz jakiś CyanogenMod?
Wysłane z mojego LIFETAB_E10312 przy użyciu Tapatalka
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi