wojszu Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam, Już drugi raz nie włączył mi się budzik. Dwa razy w piątek, na dwóch różnych aktualizacjach, w odstępie dwóch tygodni. Oczywiście głośność nie była wyciszona. Jakieś pomysły. Aplikacja zegar stockowa z CM 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Sprawdź ustawienia alarmu. Jak coś to wgraj inną aplikację.P. S. Aplikacja stockowa jest od romu producenta, a tojest custom rom czy apka systemowa.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojszu Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jest to apka która była w CM13 lub gapss do CM. Z tego co widzę to jest to ta sama co od googla tylko starsza wersja. Przy okazji, jak to jest, że nie aktualizuje się ona do najnowszej wersji, nie ma też opcji jej usunięcia. Najchętniej to bym ją usunął i zainstalował zegar google ze sklepu, tylko nie wiem jak ją usunąć obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wojszu
Witam,
Już drugi raz nie włączył mi się budzik. Dwa razy w piątek, na dwóch różnych aktualizacjach, w odstępie dwóch tygodni. Oczywiście głośność nie była wyciszona. Jakieś pomysły. Aplikacja zegar stockowa z CM 13.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi