FRSTpol Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam Chciałbym wgrac CM na moją Xperie L ale jestem w tym kompletne zielony. Mam zrootowany telefon. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Odblokuj bootloader, wgraj TWRP, ściągnij paczkę z romem (czyli CM), poczytaj w dziale dla zielonych o Gappsach.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FRSTpol
Witam
Chciałbym wgrac CM na moją Xperie L ale jestem w tym kompletne zielony. Mam zrootowany telefon.
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi