s00pher Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jak masz kontakty zapisane w pamięci to przez menedzer plikow go poszukaj i poprostu kliknij na niego A co do kopiowania z SIM to musisz tego poszukać, na pewno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Wchodzisz w osoby→menu podreczne→eksportuj na sd→gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remigiusz Boryś Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mam pytanko. Wczoraj zrootowałem mojego s4, wgrałem cm12.1.Teraz robi się dziwnie. Mianowicie, Simple Root Checker pokazuje, że "Device is rooted", antomiast Root Checker informuje, że "Sorry! Root Access is not properly installed on this device."Co jest grane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @Remigiusz Boryś W opcjach programistycznych włączasz dostęp do roota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remigiusz Boryś Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Ok, wielkie dzięki Mała rzecz, duży problem To jeszcze z ciekawości, jaka jest różnica pomiędzy ADB, a resztą aplikacji? Lata temu rootowałem htc wildfire s i tam nie było takich ceregieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @Remigiusz Boryś możliwośc dostęp do roota do adb pozwala na lepsze modyfikowanie urządzenia poprzez adb na PC przez kabel, co to oznacza w praktyce?dla Ciebie nic, dla mnie dość ważną sprawą jest, możesz podmieniać pliki systemowe poprzez adb, wgrywać apki bezpośrednio z PC jako systemowe oraz przeprowadzać wiele innych operacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remigiusz Boryś Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Pozwólcie, że jeszcze dopytam. Czy bezpiecznie jest codziennie aktualizować CGMa przez OTA? Pytam, ponieważ w momencie flashowania tel zawieszał mi się gdy używałem night'a z 10.10. Dopiero, gdy użyłem wersji poprzedniej, z 09.10, udało się poprawnie zflashować system.Nie wiem więc, czy gdy zainstaluję pojawiające się update'y nie wysypie mi się system? Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 @Remigiusz Boryś Nie, ponieważ sam aktualizuję codziennie i działa mi bardzo dobrze na mojej staruszce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi