ml13 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Percy_g2, który najbardziej dla o dział LT22i na XDA ma dla nas kolejną niespodziankę, CyanogenMod 10.2 z wersją androida 4.3.1.Ostanio naprawiono/zrobiono : - Wyłączono standardowo autorotacje (trzeba samemu włączyć) - Usunięto ustawienia docka- Zaaktualizowano CM do najnowszej wersji- Naprawiono : NFC i HDMI- Dodano monitor Systemu monitor- I wiele, wiele innych Rom jaknajbardziej do codziennego użytku, od wersji 10 do 15 jest przepaść, gdzie 10 nie dało się użytkować. Screeny : Download : http://d-h.st/D4nTemat na XDA :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448495 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIFT01 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie mogę tego zainstalować bo wywala mi Error.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ale jaki masz error ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Czylok Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Mi tez wywala podczas instalacji cm, jakis fatal error i że operacja przerwanaKurcze mi wali errorami: pierwsze status 7, a jak "naprawie" go tak jak w roznych poradnikach pokazują, to mam przy flashowaniu system6. Tylko gdy próbuję naprawić ten drugi, to telefon łapie bootloopa... Dodam, ze to nie jedyny CM z ktorym mam taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyrocoders Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 naprawił to ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 wypakuj plik boot.img z zipa i sflashuj go przez f;ashtoola następnie powinno pójśc beż error status 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi