DusieK Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Siema, przygotowuje staruszka pod grę Pokemon Go, w sensie takim ze ma działać i nabijać kilometry ;D pokemonow łapać na tym fonie nie chce bo Pikachu złapałem, to teraz chodzę i zbieram nim kilometry by mieć cukierki, ale pytanie moje jest takie, opłaca sie w ogóle robić swap pamięci ram? Urządzenie posiada CM 11, tak dobrze czytacie, a jak tak to trzeba dodać jakaś linijkę do build.prop? Zbytnio sie na swapach nie znam bo nigdy nie było potrzeby by cos takiego robić Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Września 2016 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 swapa robilo sie bardzo dawno temu, kiedy ludzie mieli 120 MB wbudowane w tel, i 512 Ram, zeby przyspieszyc andka 2.2,2.3 , teraz nie zauwazylem, zeby ludzie robili, nie wiadomo, czy kernel obsluzy.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Trend ma Ok 650mb ramu, dlatego takie moje pytanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 15 godzin temu, dasiek napisał: swapa robilo sie bardzo dawno temu, kiedy ludzie mieli 120 MB wbudowane w tel, i 512 Ram, zeby przyspieszyc andka 2.2,2.3 , teraz nie zauwazylem, zeby ludzie robili, nie wiadomo, czy kernel obsluzy. Jeszcze używają Widać to po Pokemon Go, że używają Swap-u, a tu nagle gra nie działa jak się ma ROOT-a. ^^ Taka mała dygresja ot, co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wystarczy posiadać wer 0.35 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGra w miarę działa nawet bez SWAP-u, ma byc tylko po to by nabijać kilometry dla Pikachu ;D zamykam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi