cyanlover132 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Instalowałem Xposed na zrootowanym telefonie Wiko Fever i ucegliło, ale już to naprawiłem. Jak to zainstalować? I czy jak wgram inne recovery to nie będzie już IMEI? Edytowane 20 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 IMEI jest przypisane do urządzenia i się nie zmieni ani nie zniknie. Wgraj przez TWRP jeśli jest.Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyanlover132 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam androidowe recovery. Da się przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Najlepiej przez TWRP Xposed wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyanlover132 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Już wgrałem xposed przez CWM ale jak działają moduły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Normalnie. Instalujesz np greenify. Zaznaczasz w xposed. Restart fona. Potem odpalasz np greenify i hibernujesz co tam chcesz. W trybie xposed (ustawiasz to w opcjach greenify). Bardzo podobnie działa gravitybox. Tylko on akurat ma możliwość różnej personalizacji np zegara, belki powiadomień, podswietlania klawiszy i różnych innych rzeczy. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cześć, daj nam znać czy Twój problem został rozwiązany? Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cyanlover132
Instalowałem Xposed na zrootowanym telefonie Wiko Fever i ucegliło, ale już to naprawiłem. Jak to zainstalować? I czy jak wgram inne recovery to nie będzie już IMEI?
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi