cyanlover132 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Próbowałem instalować CyanMod na Galaxy Trend ale telefon przestał działać. Jest włączony ekran ale nic nie robi. A fastboot, odin i adb nie działają. Co zrobić? Edytowane 21 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Dla Samsunga tylko odin, wchodzi Ci do download mode?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyanlover132 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Nie. Jest tylko czarny ekran który trochę świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tak szczerze, jakie operacje podejmowales do wgrywania cm? Ale bez sciemy, nikt Cie tu nie skarci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyanlover132 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Próbowałem odinem, recovery, twrp, cwm, adb i sideload. Ale jak wgrałem stock rom to już się nie uruchomiło. Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A przez co stock rom? Przez odin? Stosowales sie poradnika na forum?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Podaj model dokładny galaxy trend. Logi odina wklej tu. Jeżeli jesteś w stanie nagraj jak wygląda uruchamianie po wgraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyanlover132 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 S7920 (nie pamiętam jaki dokładnie) odin nie wykrywa telefonu, a napis samsung się nie wyświetla tylko jest kies ale też nie wykrywa. A najczęściej jest tylko czarny ekran ale jest włączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ee? Galaxy trend posiada GT-S7560, cos Ty wgral? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zapewne nie to co trzeba. Spróbuj wejść do recovery i zrobić wipe data.Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć @cyanlover132 daj znać czy Twój problem został rozwiązany! Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cyanlover132
Próbowałem instalować CyanMod na Galaxy Trend ale telefon przestał działać. Jest włączony ekran ale nic nie robi. A fastboot, odin i adb nie działają.
Co zrobić?
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi