mathior Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam. Zainstalowałem CM 9 na Xperii Arc S, jednak nie mam sieci komórkowej. Tzn nie łapie jej. Pisze żeby podać PIN do karty SIM jednak to nie pomaga. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 FullWipe!Wyczyść telefon do zera - to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kovvalu Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mam dokładnie ten sam problem, czy udało Ci się znaleźć rozwiązanie? Telefon zachowuje się tak jakby miał simlocka.Przy próbie wgrania starszego romu CM7 telefon zawiesza się na logo Cyanogena i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Bo mogłeś mieć sim locka.. I teraz go przywróciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mathior
Witam.
Zainstalowałem CM 9 na Xperii Arc S, jednak nie mam sieci komórkowej. Tzn nie łapie jej. Pisze żeby podać PIN do karty SIM jednak to nie pomaga. Proszę o pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi