Dijkstra Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Zapomniałem hasła do telefonu (jakiś kształt na polu 4x4) i chciałem pójść na skróty żeby usunąć plik data/system/gesture.key <lub> password.key ale nie wiem jak tam wejść. W menu wyświetla mi się: Reboot system now Apply update Wipe data/factory reset Wipe cache partition Reboot to bootloader Power down View recovery logs Którą z tych opcji powinienem wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Niestety wipe data lub wgraj TWRPWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dijkstra Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie da się tego zrobić z poziomu komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Pobierz twrp 3.0.x.zip na kompa, przerzuc na karte i wgraj przez cm recovery. Potem reboot recovery i juz Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Zacznijmy od tego jaki masz telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A no wlasnie XDWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 1 minutę temu, NeoCM napisał: Zacznijmy od tego jaki masz telefon? Xperia L C2015, 1 godzinę temu, Dijkstra napisał: Zapomniałem hasła do telefonu (jakiś kształt na polu 4x4) i chciałem pójść na skróty żeby usunąć plik data/system/gesture.key <lub> password.key ale nie wiem jak tam wejść. W menu wyświetla mi się: Reboot system now Apply update Wipe data/factory reset Wipe cache partition Reboot to bootloader Power down View recovery logs Którą z tych opcji powinienem wybrać? Wgraj TWRP, oraz przez file manager usuń plik password czy coś, albo po prostu: wipe > advanced wipe > data > przeciagnij pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dijkstra Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Wgranie TWRP nie usunie mi żadnych plików? Bo zrobić factory reset to i nawet ja potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Godzinę temu, Dijkstra napisał: Wgranie TWRP nie usunie mi żadnych plików? Bo zrobić factory reset to i nawet ja potrafię. Nie, wystarczy że się tylko zainstaluje oraz wejdzie w file manager i się to usunie Dla pewności, ty masz napewno model xperia l? bo widze w modelu telefonu a niechcemy żeby ci się telefon popsuł ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dijkstra Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Cytuj napewno masz model xperial? Opis na profilu chyba nie wypełnia się sam prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ewentualnie można zrobić skrypt usuwający. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dijkstra
Zapomniałem hasła do telefonu (jakiś kształt na polu 4x4) i chciałem pójść na skróty żeby usunąć plik data/system/gesture.key <lub> password.key ale nie wiem jak tam wejść. W menu wyświetla mi się:
Reboot system now
Apply update
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Reboot to bootloader
Power down
View recovery logs
Którą z tych opcji powinienem wybrać?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi