Skocz do zawartości
  • 0

Wyskakujące ,, ... został zatrzymany "

Jaqb0411

Pytanie

Witam !

Od pewnego czasu borykam się z problemem ze swoim telefonem. Pacjent to LG l65. Jakieś może 2 miesiące temu podczas gdy wieczorem zasnąłem a YT leciał dalej rozładował mi się telefon. Gdy go rano podłączyłem i włączyłem, telefon zaczął wyłączać się i włączać więc oddałem go do serwisu ( z powodu tego iż sam nie mogę wgrać sobie systemu, bo mój komputer ze starości wyrzuca mi jakieś błędy ). Gdy go odbierałem mówiono mi że coś z systemem i że wgrali mi nowy system. Wszystko było ok przez jakieś 2-3 tygodnie gdzie telefon zaczął wyrzucać komunikaty typu ,, klawiatura LG został zatrzymana ". Nie dało się zrobić ustawień fabrycznych, gdy jednak po jakimś czasie się zrobiły klawiatura dalej nie działała. Oddałem go znów do serwisu, wgrano mi system od nowa ponownie. Przez jakieś 3 tygodnie było dobrze, lecz dzisiaj zaczęły wyskakiwać mi komunikaty ponownie, najpierw ,, klawiatura lg został zatrzymany ", następnie ,, google został zatrzymany " po czym google zniknęło mi z ekranu głównego jak i z ekranu aplikacji, również z całego telefonu. Następnie gdy chciałem włączyć Internet ujrzałem ,, Internet został zatrzymany ". Pobrałem ze sklepu play google oraz inną klawiaturę i problemu na razie nie ma, lecz gdy chciałem zedytować kontakt, ujrzałem napis ,, Kontakty został zatrzymany ". Obawiam się że ustawienia fabryczne nic nie dadzą, a po ponownym wgraniu systemu problem znów powróci po jakiś 3 tygodniach. Mógłby ktoś coś poradzić ? :D
Bardzo potrzebuje pomocy bo nie wiem o co chodzi, może telefon nadaje się już tylko na śmieci ?
Mam możliwość podłączenia się do komputera kolegi, jeśli rozpozna on mój telefon.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Gwarancja jest jeszcze do października :)

G Datą skanowałem kilka razy aplikacje jak i cały system i nic nie wykazała, niby wszystko jest ok

Tak sobie myślałem, że przy każdym wgrywaniu systemu była w telefonie karta micro SD, czy ona może mieć z tym jakiś związek, siedzi na niej jakiś wirus albo coś ?

• 0

Mam wrażenie jakby oni w serwisie nie robili wipe tylko od nowa system postawiali, czego mogą być efekty