Subii Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Próbowałem ponownie wchodzić w tryb Recovery i powtarzałem tryb 3 i 5Wipe i ponowna instalacja nie pomaga? Krok 3: W menu CWM, wybierz Install ZIP from SD card, followed by choose ZIP from SD card, następnie zainstaluj CM ZIP paczkę, którą pobrałeś wcześniej.oraz Krok 5: Następnie po zakończeniu instalacji, wybierz opcję wipe data/factory reset w menu Recovery. bez skutku, telefon tylko zatrzymuje na tej notce, nawet wyłączyć go nie mogę bo po chwili sam się włącza i zatrzymujePs. Nie wiem czy to dużo pomoże, ale zacytuję notkę od developera"This build is for development purposes only Do not distribute outside of HTC without HTC's witten permission. Failure to comply may lead to legal action."Jedyne czego nie jestem pewien to Rootowanie z Superboot dla urządzenia GSM (Primo U), nie jestem pewien czy pojawiła mi się aplikacja super usera, ale była jakaś nowa aplikacja więc uznałem że to ta. CM ściągnąłem normalnie, tak samo Gappsy, wybrałem wersję CM 9.x.x do andrioda 4.0.3-4 bo taki system miałem na telefonie, może powinienem inną wersję Gappsy ściągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To już nic nie poradzisz.Albo wgrasz inny rom i Ci pójdzie, albo spróbuj jeszcze wgrać inne recovery - najlepiej się instaluje romy CM na czysty system. Świeżo po ROOT i CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subii Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To już nic nie poradzisz.Albo wgrasz inny rom i Ci pójdzie, albo spróbuj jeszcze wgrać inne recovery - najlepiej się instaluje romy CM na czysty system. Świeżo po ROOT i CWM teraz jak o tym myślę, to mogłem złą wersję Gappsy ściągnąć, bo ściągnąłem ją pod wersję androida, a nie CM, spróbuję pobrać innego i sprawdzę czy zadziała, wczoraj byłem już trochę zmęczony i nie pomyślałem...Jakaś rada jak w CWM lub fastboocie uzyskać dostęp do pamięci masowej? Bo chcę wrzucić nowy Gappsy i nie bardzo mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pococito Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam. Przy każdej próbie wgrania romu, gdy instalacja dobiega końca, robie wipe, następnie restart. Po restarcie system nie wstaje, telefon leży z logiem htc;/. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Pamiętaj, że pierwsze uruchomienie może trwać trochę dłużej. Jeżeli jednak czas zostanie wydłużony do 40 min spróbuj zrobić wszystko od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kornacki Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Po zrobieniu wszystkiego krok po kroku idealnie > Telefon po uruchomieniu wisi na napisie htc quietly brillant. co poradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wipe zrobiony?Odblokowany telefon został na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodyhans Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Po zrobieniu wszystkiego krok po kroku idealnie > Telefon po uruchomieniu wisi na napisie htc quietly brillant. co poradzic? Mam ten sam problem. Dodam, że przed wgrywaniem roma miałem wersję androida 4.0.3 . Wyczytałem, że w takiej sytuacji tylko wersja cyanogenmod9 jest kompatybilna z tym androidem. Czy to może być problem, że wgrałem 10.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi