Rot Miszcz (Rotek) Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Czołem Panowie Moja Kobita ma do wyboru 3 telefony, Jak myslicie, który z nich wydaje się najrozsądniejszym wyborem Htc one m8s htc one m9 htc one m9s Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja bym wziął one m9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 M9Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Myślę, że wybór zależy od ceny, bo wszystkie te telefony są bardzo mocne i wyglądają praktycznie tak samo. Róźnice sprowadzają się do cyferek w specyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Lepsze HTC One m9, nwm jak z wersją s ale ona pewnie okrojona, a m8s.. Nie przypadł mi do gustu jak sam wybierałem telefon Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1aser Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja bym brał M9. Nie używalem, ale brat go ma i bardzo sobie chwali a ja nie mam powodu by mu nie wierzyć zawsze byl fachowcem w sprawach telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rot Miszcz (Rotek)
Czołem Panowie
Moja Kobita ma do wyboru 3 telefony, Jak myslicie, który z nich wydaje się najrozsądniejszym wyborem
Htc one m8s
htc one m9
htc one m9s
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi