feer Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam odświeżę temat z tel.Samsung Trend (Gt-7560-7560M) ponieważ znalazłem rom który zadowolił mnie na 110% jest to android 6.0 testuję go 3 dzień i 0 lagów spadków fps itd telefon dostał 2 życie wszystko lata jak talala podam link do oryginalnego tutoriala (twórcą jest ANDROID -JOKER) pozdrawiam i polecam serdecznie ps. jest to mój 1 temat jak coś to piszcie napiszę jak go zainstalowałem Pobierz: MEGA: https://mega.nz/#!yplBlRgS!wcFqGqCC39wqiamUPibuHLFgI3qWNlfObrthLA6d0tU Mediafire: http://www.mediafire.com/download/qb9b9y2c89cjd4q/MarshmallowRom.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie sądzę żeby to był Marshmallow, to bardzo ulepszony stock. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tak, to jest Marshmallow, kiedyś coś takiego widziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feer Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Powiem tak :Żonka ma moto g2 na Marshmallow-ie śmiga aż miło,to samo mam z tym samsungiem miałem wiele rom-ów i muszę powiedzieć,że chodzi jak tel.żony mało tego niema żadnych bugów i oto chodziło żeby był wydajny i hulał osobiście polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 A wejdź może w Ustawienia>Aplikacje>System Android i tam odczytaj wersję. Tam, nie w Informacje o telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feer Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 ok proszę screen miałeś rację wygląda na to,że to kolejna przeróbka co nie zmienia postaci rzeczy;) musiał zostać porządnie poprawiony (odchudzony) bo w działaniu jest o niebo lepszy. Ps.Co teraz z tym tematem jeśli chcesz możesz usunąć,bądz przenieść do odpowiedniego działu pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Pobieram. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Link nie działa.. Wrzuć na dysk Google albo inny dysk Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Linki poprawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Shaggy Zaradzki Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Powiesz jak to zainstalować? Nie chcę robić samemu, szczególnie że dopiero naprawiłem mojego Trendzika i nie chce znów go zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Twrp na pokładzie i instalujesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kasperowicz Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Są bugi? Wszystko działa? Bluetooth też? Aparat będzie 5 mpix? A mogę wgrać tego ROMa po tym jak wcześniej miałem CMa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 To jest to samo co oryginalny soft, z tym że ten ma zmieniony design i tweaki, jeśli chodzi o działanie jest niemal takie same.Lepiej ze stocka wgrywać. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kasperowicz Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Problem w tym, że jedyny wieloplikowy stock z pitem jaki znalazłem (wgrywanie jednoplikowca po CMie powoduje bootlopa) jest na chomikuj.pl, po hiszpańsku z błędem "Aplikacja Application Installer została zatrzymana", brak ekranu startowego, czarny ekran. Naprawiłem go. Zaraz się biorę za wgrywanie tego roma Ale rom nie wymaga karty pamięci do działania? Czy to będzie działać na nowszej wersji TWRP Recovery? Np. 2.7.1.0? 12 godzin temu, DaRkShAdOw napisał: To jest to samo co oryginalny soft, z tym że ten ma zmieniony design i tweaki, jeśli chodzi o działanie jest niemal takie same. Ale rom karty pamięci nie wymaga? Bo recovery wymaga karty pamięci. Taki bug A czy TWRP Recovery 2.7.1.0 mogę wgrać z Odina v 3.09.3? Czy Gappsy są potrzebne? Jak wgrać Gappsy w TWRP Recovery? Mount czy Install? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 To jest modyfikowany stock, jeśli GAppsy są uwzględnione to pojawiło by tu się już o nich, a co do karty pamięci, jeśli jest opcja w twrp adb sideload to nie jest wymagana karta pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwony150 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wytłumaczy mi ktoś krok po kroku jak go zainstalować?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Pierw wykonaj wszystko wql tego poradnika -> Później skopiuj rom na karte SD i go zainstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi