aloisy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To nie do końca dobre rozwiązanie (fakt jedyne jakie przychodzi mi do głowy), bo przełączanie modułów będzie pobierać więcej energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ps. dopiero jak wszedłem na android market to skapnąłem się że to program mikroshita Microszrot. Coś mi się wydaje, że słabną(nawet nie wydaje, w rankingach na najlepszy system traci ludzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildcat89 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 @aloisyNo właśnie dlatego od samego początku uważałem, że wi-fi to nie najlepszy pomysł Trzeba by pomyśleć nad czymś innym @Grzesiek95112Właściwie co chciałeś powiedzieć poprzez swój post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Że nie lubie microsofta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildcat89 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Hm to właściwie chyba dyskusja na zupełnie inny temat, ale z chęcią bym wysłuchał co ci w nim przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zaraz stworze temat z ankietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi