waxta Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Cześć. Jak przywrócić download mode w LG G2 bez recovery? Telefon się NIE uruchamia - przy włączaniu wyskakuję błąd "boot certification verify". Nie mogę wejść w tryb recovery ponieważ wyskakuje ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Podepnij telefon do komputera, sprawdź czy menedżer urządzeń coś widzi, jeśli masz coś to daj znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 l5 miała taki fajny myk, ze Download wchodzil, jak podlaczylo sie telefon pod usb i trzymało sie klawisz ściszenia. tu to nie dziala? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 @dasiek tak jest w większości LG. W LG G2 podłączasz pod USB trzymając VOL+, ale koledze wywaliło download mode i go niestety nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 można ubić system, zmieniając uprawnienia. Zrobić format recovery mode, i partycji, coś popsuć z bootowaniem ale ubić dwonload mode to już wyższa szkoła jazdy, rzekłbym, że jest to wręcz niemożliwe. Trzeba spróbować tym sposobem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 @dasiek nie powiedziałbym że takie nie możliwe, chyba jeszcze nie widziałeś mojego poradnika dla F320, w którym przedstawiłem historię jak to ucegliłem kompletnie mojego g2, i przywróciłem z powrotem do życia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
waxta
Cześć.
Jak przywrócić download mode w LG G2 bez recovery? Telefon się NIE uruchamia - przy włączaniu wyskakuję błąd "boot certification verify". Nie mogę wejść w tryb recovery ponieważ wyskakuje ten sam błąd.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi