Radosław Resiak Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam, na mojej S3 (i9300) posiadam aktualnie CyanogenMod 13 w wersji night23.06.2016. Chcę zmienić system z powodu problemów z stabilnością, baterią, aparatem oraz brakiem radia FM. Rozważam przejście na oficjalny rom Samsunga- na którym wszystko działa dobrze i stabilnie. Niestety największy jego minus to stara wersja Androida oraz wygląd. Polecacie jakieś systemy,romy (moga być oparte o cm) na których wszystko działa stabilnie? (Android min. w wersji KitKat a najlepiej Lolipop/Marshmalow). Jeżeli lepszym wyjściem jest powrót na stock rom Samsunga to co wgrać (telefon będzie zrotowany) by system wyglądał lepiej, bateria lepiej trzymała i poprawiła się wydajność? Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 CrDroid bardzo chwalą, SlimRom jest dobry, ja nie narzekałem, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3329988 a także Eclipse Rom. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. ArchiDroid ponoć najlepszy był Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 ArchiDroid 3.0.2/ cm11 i na nich bazowane. Szatansko szybkie, zycie baterii identyczne prawie jak na romach 6.0.x, zostawilem z ciekawosci mojego s3 na noc z samym samolotowym wlaczonym i przez 9 godzin jak spalem zeszlo 2% Gadanie ze EE MARSZMALOŁ PRZESZEDŁ Z DALVIK NA ART TO LEPSZY JEST - gówno prawda. Cm13, aospy 6.0.x sa wolne, niestabilne, generalnie koszmar. Jak chcesz szybkosci - bierz kitkata.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cześć, czy Twój problem został rozwiązany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi