androidek1119 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witajcie. Dzisiaj niechcący usunąłem systemową aplikacje radia fm. Czy macie może kopie zapasową tej aplikacji? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Stock na nowo sflashuj Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 androidek1119 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Godzinę temu, DusieK napisał: Stock na nowo sflashuj Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Ehh nie mam właśnie za bardzo czasu bo na wczasach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jedyne wyjście oprócz podanego wyżej to znalezienie kogoś z tym samym modelem -zrootowanym i poproszenie o udostępnienie pliku apk radia Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 androidek1119 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 9 godzin temu, DaRkShAdOw napisał: Jedyne wyjście oprócz podanego wyżej to znalezienie kogoś z tym samym modelem -zrootowanym i poproszenie o udostępnienie pliku apk radia Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Właśnie właśnie! Dlatego napisałem ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A stocki z Sammobile pobierają się wieczność. Spróbuj pobrać stock i poszukaj w system.img o ile się do go otworzyć... Zaraz, przecież chyba można wgrać system.img. CHYBA... Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka EDIT: Przepraszam jeśli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 @up jeżeli 30 min to wieczność to ja nwm Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
androidek1119
Witajcie. Dzisiaj niechcący usunąłem systemową aplikacje radia fm. Czy macie może kopie zapasową tej aplikacji? Z góry dziękuje.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi