franek327327 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zainstalowałem wczoraj Xposed na androidzie 6.0 (SDK 23, ARM, v 85) Wszystko działało dobrze, aż do czasu gdy wyskoczył mi czerwony napis pod 'Framework' "Ostatnia wersja Xposed jest aktualnie nieaktywna..." Jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zainstalowales przez recovery odpowiednia paczkę? Nie wyświetlilo błędu? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 17 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Zainstalowales przez recovery odpowiednia paczkę? Nie wyświetlilo błędu? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Tak zainstalowałem i działało przez dzień. (czyli pobieranie i używanie modułów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Może sflashuj jeszcze raz. Mi też Xposed świruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jakim cudem Samsung Galaxy S4 I9505 ma Androida 6.0? Wgrywałeś jakiś room? A co do tematu, Xposed w ogóle ma problemy z andoridem Lollipop i Marshmallow. Ja kiedyś na oryginalnym romie Lollipop w mojej s4 I9505 wgrałem Xposed ale po wgraniu nie chciał się włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 @GrzechU Tak to jest na Samsungowych stockach. Za dużo zmian w ART'cie, i zwyczajnie nie działa. Ale co do problemów z LP i MM to się zgodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 12 minut temu, GrzechU napisał: Jakim cudem Samsung Galaxy S4 I9505 ma Androida 6.0? Wgrywałeś jakiś room? A co do tematu, Xposed w ogóle ma problemy z andoridem Lollipop i Marshmallow. Ja kiedyś na oryginalnym romie Lollipop w mojej s4 I9505 wgrałem Xposed ale po wgraniu nie chciał się włączyć Mam CM 13 A Xposed już działa, zainstalowałem drugi raz i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Rozumiem, że zamykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 6 minut temu, CyanowySamsung napisał: Rozumiem, że zamykamy? Nie, jeszcze parę pytań mam... Żartuję, zamykaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
franek327327
Zainstalowałem wczoraj Xposed na androidzie 6.0 (SDK 23, ARM, v 85)
Wszystko działało dobrze, aż do czasu gdy wyskoczył mi czerwony napis pod 'Framework'
"Ostatnia wersja Xposed jest aktualnie nieaktywna..."
Jak rozwiązać ten problem?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi