Jestem nowym użytkownikiem, więc witam! Chciałbym się z Wami podzielić chyba najlepszym ROMem CM 10.1 na HTC Wildfire S jaki widziałem...
Cyanogenmod 10.1 by OWL Project
Bazowany na 4.2.2
OSTRZEŻENIE
NIE JESTEM ODPOWIEDZIALNY ZA WSZELAKIE PROBLEMY, KTÓRE WYNIKAJĄ Z TZW. "ZIELONOŚCI". W SKRÓCIE, JAK ZEPSUJESZ TELEFON, RZUCI CIĘ DZIEWCZYNA ALBO BĘDZIESZ MUSIAŁ MIESZKAĆ Z TEŚCIOWĄ, TO NIE LEĆ DO MNIE Z PŁACZEM
Co do OWL Project to rosyjski zespół złożony z paru osób, a pełna nazwa to Open Wildfire Live Project.
DZIAŁA
- GSM-Sieć komórkowa (2G/3G)- SMS / MMS- GPS- USB-Bluetooth- WI-FI- LED-Kamera-Aparat[całkowicie] w tym: tryb panoramy, kamera itp.-Odtwarzanie filmów [całkowicie]System-Przełączanie użytkowników [całkowicie]-YouTube[LQ/HQ/Przeglądarka]- VK Video-Tethering USB
NIE DZIAŁA
-TetheringWi-Fi- A2DP laguje*************-Radio- działa Spirit FM
Aby działał tethering Wi-Fi, musisz zainstalować jakąś aplikację, np. tą
ZMIANY
16.06.2013[ReleaseCandidate v3.0]*System-Aktualizacja OMX libs-Naprawiono kamerę i dodano do niej nowe funkcje-Naprawiono ekran blokady-Naprawiono tethering USB [działa]-Dodano OWL Updater v1.1(Wspiera OTA)*Kernel-Kompletnie nowy kernel* OWL-Predator[v2.0]-Przywrócono moduł konsoli z Kernel3.0-Przywrócono backlight modulefromKernel3.0-Dodano wsparcie PCM-WB dla VoIP- Włączono 'SRS Post processing'-Naprawiono'2-way call recording'- Włączono TUN driver*Governors-Immortal-WFS [v1][by OWL Project][NEW]-Domyślnie SmartassV2===================================27.05.2013[ReleaseCandidate v2.1]Kernel- OWL Predator v1.0[fix]-Przywrócono KGSL driver fromKernel3.x-Przywrócono 'ashmem' z Kernel3.0-Przywrócono 'zabójcę małej pamięci' z Kernel3.4-Przywrócono UHID Driver z Kernel3.8----------------------------Naprawionoładowanie przez USB-Naprawiono"WI-FI w trybie uśpienia"----------------------------Add zRam-Add LZO Compression===================================25.05.2013[ReleaseCandidate v2.0]*ZaktualizowanoCameraHal*Zaktualizowano qcom----------------------Naprawiono tryb panoramy-Naprawiono tethering Bluetooth- Włączono tryb wielu użytkowników [całkowicie]----------------------Dodano OTA Updater---------------------Kernel-Nowy kernel: OWL-Predator v.0.5*WspieraIPv6*Usunięto niepotrzebne moduły(Governors)===================================17.05.2013[ReleaseCandidate]-Naprawiono artefakty w aparacie-Zaktualizowano konfigurację GPS- Włączono ProjectButter/ v-Sync[niepełnie]-Wyłączono pewną animację-Kernel OWL-Predator v.0.2*Wspiera CIFS/NFS (network file system)*Dodano moduły z Kernel3.x===================================13.05.2013[Post-Beta]-Naprawiono rzeczy związane z odtwarzaniem i kamerą-Naprawiono działanie YouTube[LQ/HQ/Przeglądarka]-Kernel OWL-Predator v.0.1
Pytanie
CyanFrank
Jestem nowym użytkownikiem, więc witam! Chciałbym się z Wami podzielić chyba najlepszym ROMem CM 10.1 na HTC Wildfire S jaki widziałem...Cyanogenmod 10.1 by OWL Project
Bazowany na 4.2.2
NIE JESTEM ODPOWIEDZIALNY ZA WSZELAKIE PROBLEMY, KTÓRE WYNIKAJĄ Z TZW. "ZIELONOŚCI". W SKRÓCIE, JAK ZEPSUJESZ TELEFON, RZUCI CIĘ DZIEWCZYNA ALBO BĘDZIESZ MUSIAŁ MIESZKAĆ Z TEŚCIOWĄ, TO NIE LEĆ DO MNIE Z PŁACZEM
Co do OWL Project to rosyjski zespół złożony z paru osób, a pełna nazwa to Open Wildfire Live Project.
Aby działał tethering Wi-Fi, musisz zainstalować jakąś aplikację, np. tą
Wszystkie wersje
Google.Project
Goo.im
Oryginalny temat na XDA
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi