SpawaczBetonu Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Mam pytanie, jeżeli jest to cyan do luny, który ma działać, to dlaczego instrukcję wspierasz screenami z telefonu Cherry Mobile Flare S3 Power, a nie z MyPhona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterLevel Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 15 godzin temu, SpawaczBetonu napisał: Mam pytanie, jeżeli jest to cyan do luny, który ma działać, to dlaczego instrukcję wspierasz screenami z telefonu Cherry Mobile Flare S3 Power, a nie z MyPhona? Ponieważ port był robiony z tamtego telefonu, a że screeny niczym by się nie różniły to wziąłem gotowe z internetu Obecnie nie używam już Luny, ale moja mama śmiga na tym Marshu od 2 miesięcy i jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkorupa Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Brak procentów przy baterii. Czy te procenty są do zrobienia? Radio nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 W ustawieniach powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterLevel Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 1 godzinę temu, szkorupa napisał: Brak procentów przy baterii. Czy te procenty są do zrobienia? Radio nie działa. Procenty w ustawieniach są na pewno, radia nie naprawię bo nie mam już Luny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha007 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak dać prawa adminiatratora ? A tak przy okazji, czy ktoś komu udało się to zrobić może pokazać przebieg instalacji za pomocą screenów ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raphi Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Pojawiła się wersja z wieloma poprawkami np GPS już działa, http://www.mtkroms.com/2016/08/aosp-slim-rom-marshmallow-mt6592.html . Ktoś chętny do przeportowania pod Lunę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterLevel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dnia 26.08.2016 o 14:02, raphi napisał: Pojawiła się wersja z wieloma poprawkami np GPS już działa, http://www.mtkroms.com/2016/08/aosp-slim-rom-marshmallow-mt6592.html . Ktoś chętny do przeportowania pod Lunę ? To nie jest ten sam system, GPS i tak nikłe szanse że zadziała, bo w teorii na Marshu też miał działać, ale pod 6592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsturbo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam mam problem w myphone luna szukam programu na pc aby wgrac apk do telefonu,niestety google trzymaja wszystko adb nie instaluje sterownikow w win7/64 poprosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jak to nie instaluje? Z czym jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsturbo Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 poprostu przez apk batch nie instaluje adb nie instaluje sterownikow i jest brak wykrycia myphone,moze jest jakis program na necie ktory bez problemu dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 poprostu przez apk batch nie instaluje adb nie instaluje sterownikow i jest brak wykrycia myphone,moze jest jakis program na necie ktory bez problemu dziala A nie prościej zainstalować sterowniki. Plus do tego minimal adb i fastboot z xda? Wtedy musi ruszyć Na logikę biorąc problem ze sterownikami. To i inny program będzie mieć problemy z instalacją Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Zainstaluj sterowniki w trybie testu lub w trybie awaryjnym, może wtedy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQuBaNy Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam ! Mam problem ponieważ System ten nie widzi karty sim a w jednym slocie ani w 2 . Instalowałem tak jak w poradniku lecz nie znajduje mi karty sim ;( HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 A inne karty sim czyta? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi