dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witajcie! Mam pytanie posiadam htc desire 610 z wgranym twrp i chciałbym go zresetować do ustawień fabrycznych ale pytanie czy mając recovery twrp mogę normalnie przez ustawienia w telefonie kliknąć ustawienia fabryczne czy muszę przez twrp ? PS:Wersja twrp to chyba 3.0.2.0 lub 3.0.1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zanim Ci coś doradzę pytanie: jaki system? Stock czy Custom ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Stock Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Stock tylko custom recovery Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dla własnego bezpieczeństwa zrób to przez TWRP Recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Czyli wejść w recovery i dam tylko wipe data bez tych opcji zaawansowanych Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Wipe cache/ data Wipe system Wipe dalvik- cache Jeżeli chcesz przez recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ale jak zrobię wipe system to mi usunie system Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka A wiesz jak zrobić unroot bez flashowania Stock ? Czy wystarczy w SuperSu kliknąć pełny unroot ? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Można ale nie zawsze to pomaga. Spróbuj, a się przekonasz czy pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 @CyanowySamsung Ale o co chodzi co mam spróbować ? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No żebyś zrobił unroot, potem się pomyśli co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Narazie nie chce nic robić ale jak co to spróbuje zrobić unroot narazie jeszcze nie zamykać bo jakby co to będę pisać Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 próbowałem zrobić unroot przez SuperSu piszę że się odinstalowuję telefon restartuje supersu zostaje sprawdzałem w root checker i też pokazuję że jest jaki jest jeszcze sposób na unroot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 No to jak chcesz unroot to stock Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tylko że ja nwm jak wgrać Stock :/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dominiksme
Witajcie!
Mam pytanie posiadam htc desire 610 z wgranym twrp i chciałbym go zresetować do ustawień fabrycznych ale pytanie czy mając recovery twrp mogę normalnie przez ustawienia w telefonie kliknąć ustawienia fabryczne czy muszę przez twrp ?
PS:Wersja twrp to chyba 3.0.2.0 lub 3.0.1.0
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi