Dosterczuk1321 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam mam co do samsunga galaxy s advance. Mam na nim cm 13 i chciałbym wrócić do starego oryginalnego romu 4.1.2. czy instalacja odinem wystarczy? czy trzeba coś czyścić czy odin sam to załatwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 dominiksme Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Myślę że wystarczy wgrać soft odinem i potem ewentualnie ustawienia fabryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dosterczuk1321 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dzięki, spróbuje to zrobić, a i czy on mi cofnie też recovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 dominiksme Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 też wgra się stockowe recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 cofnie wszystko, tylko pamięć wewnętrzną może zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 zacznij najpierw od romu 2.3.6 a pózniej wgraj 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dosterczuk1321
Witam mam co do samsunga galaxy s advance. Mam na nim cm 13 i chciałbym wrócić do starego oryginalnego romu 4.1.2. czy instalacja odinem wystarczy? czy trzeba coś czyścić czy odin sam to załatwi?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi