Energy_pl Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 próbowałem zainstalować jak miałem google edition ale był jakiś błąd to wróciłem do stock ale jak chciałem zainstalować to był ten sam błąd wygląda tak assert failed: getprop("ro.product.device") == "m7" || getprod("ro.build.product") == "m7"|| getprop("ro.product.device") == "m7ul" || getprop("ro.product.device") == "m7ul"E:Error in /data/media/0/cm-10.2.1-m7ul.zipjak wszedłęm w hboot to mam M7_UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejs Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Czemu nie moge zainstalowac aktualizacji? :/ wyskakuje blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jaki błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejs Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ten sam co tu tylko inny telefon: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1091-aktualizacje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Naprawdę lenie same tu przychodzą wszystko pod nos podsawiac trzeba http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/819-htc-one-m7-clockworkmod-touch-v6031/#entry4625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam panowie Jaka jest roznica miedzy cyanogenmod htc one m7 http://download.cyanogenmod.org/?device=m7 a m7ul http://download.cyanogenmod.org/?device=m7ul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Prawdopodobnie kernelami i innymi z pozoru kosmetycznymi różnicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 A wersja androida mogą sie roznić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie zwróciłem na to uwagi ale faktycznie wersją androida się różnią. W pierwszym linku jest Android 5.1.1, a w drugi linku Android 4.3.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Bo w tym Poradniku podane jest wersja m7ul mogę zainstalować wersje m7 CyanogenMod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Odradzałbym raczej, bo może się źle to skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie działa mi link do Gappsy może mi ktoś odświeżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 http://cyanmod.pl/gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Panowie Podczas instalacji Cm mam nastepujacy Error assert failder: getprop("ro.product.device")== "m7" || getprop("ro.build.product") == "m7"||getprop("ro.product.device")=="m7ul"|| getprop("ro.build.product")=="m7ul" E:Error in/data/media/)/download/cm12.2.1-m7ul.zip status 7 installation aborted. Odblokowalem bootloader,wgralem CVM zRootowalem wszystko jak w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 ale najwyraźniej sformatowałeś system musisz jakoś wrzucić build.prop do /system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 zainstalowalem wystarczylo zainstalowac najnowszego CVM'a.A teraz pytanie jezeli mam cm10.2 to gappsy tez musze zainstalowac 10.2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Gryczka Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wszystko dziala ładnie pieknie tylko wczesniej mialem wersje androida 5 a teraz mam 4.0.3 :/ Da rade jakos to zaktualizować ?Czy na muszę ogarnąć nowego CM'a.Dobra poradziłem sobie mam androioda 5.1 dziekuje wszystkim za pomoc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struku Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Nie rozumiem tylko jak mam wrzucić te pliki na kartę skoro w moim m7 nie ma slotu na kartę sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 @struku w telefonie pamięć jest podzielona na dwie tak jakby partycje. Wgrywasz na tą która jest druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struku Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 po podłaczeniu kablem do kompa mam tylko internal storage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Lichoradow Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zrobiłem wszystko jak trzeba. Zainstalowalem 10.2.1-m7ul i nie działa mi aparat:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi