dominiksme Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Witam! Mam takie nietypowe pytanie mam zamiar kupić smartwatch dz09 i chcę wiedzieć czy z moim telefon będzie działać mam telefon huawei p8 lite z oficjalnym androidem 6.0 i jak ktoś posiada taki smartwatch lub bardzo podobny proszę o opinie z góry dzięki za pomoc Edytowane 31 Maja 2016 przez NeoCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Wystarczy, ze producent informuje, że działa z Androidem np 4.1 + gdzie + to są wyższe wersje Androida to możesz miało parować z telefonem. Nakładka, czy producent nie ma żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzięki pisze że 2.3+ chciałem się upewnić Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Możesz jeszcze zanim kupisz tego smatwacha zapytać si sprzedawcę czy możesz sprawdzić dla pewności czy na pewno zadziała. To ostatecznośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Powinien działać. Pewnie w instrukcji będzie jakaś dziwna aplikacja do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 jest do pobrania za pomocą kodu QR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Do poprawnego połączenia zegarka z telefonem są takie aplikacje Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kupiłem wczoraj smartwatcha łączy się z telefonem ale po kilku minutach rozłącza próbowałem aplikacje oryginalną i też inne ze sklepu play.Czy to może być dlatego że mam androida 6.0 na telefonie ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Temat można zamknąć Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi