Przy włączonym trybie samolotowym, bez danych mobilnych, minimalna jasnosc ekranu,bez synchronizacji,oraz lokalizacji bateria trzyma mi podczas grania na emulatorze Drastic DS 3 godziny i zostaje tylko 30 % baterii.
Dlatego chciałbym wrócic do stock romu. AOSP wgrywałęm tak.
Wgranie romu 4.1.2 I8160XXMG2 z odblokowanym ramem. Potem recovery tymczasowe instalacja kernela chrono,aosp potem kernel ace2nutzer z xda.
Oczywiscie kernel w najnowszej wersji.
Jaki rom polecacie (najlepiej oparty na stocku lub sam stock).
Żeby działał sprawnie bez zamuleń (bo słyszałem że stock 4.1.2 lubi zmulić), dobrze trzymał na baterii. Oraz jaki kernel dograć do tego romu?
Dodam że rom nie musi być najnowszy. Byle by działał sprawnie.
Pytanie
Monokuma
Jak w temacie. Obecnie mam wgrany ten rom
Ale nie spełnia on moich wymagań.
Przy włączonym trybie samolotowym, bez danych mobilnych, minimalna jasnosc ekranu,bez synchronizacji,oraz lokalizacji bateria trzyma mi podczas grania na emulatorze Drastic DS 3 godziny i zostaje tylko 30 % baterii.
Dlatego chciałbym wrócic do stock romu. AOSP wgrywałęm tak.
Wgranie romu 4.1.2 I8160XXMG2 z odblokowanym ramem. Potem recovery tymczasowe instalacja kernela chrono,aosp potem kernel ace2nutzer z xda.
Oczywiscie kernel w najnowszej wersji.
Jaki rom polecacie (najlepiej oparty na stocku lub sam stock).
Żeby działał sprawnie bez zamuleń (bo słyszałem że stock 4.1.2 lubi zmulić), dobrze trzymał na baterii. Oraz jaki kernel dograć do tego romu?
Dodam że rom nie musi być najnowszy. Byle by działał sprawnie.
Z góry dzięki za pomoc
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi