Tokarski Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Mam dwie partycje 750M (Telefonu) i 2GB (Wewnętrzna). Wszystkie aplikację telefon instaluje na systemowej, część z nich mogę przenieść do wewnętrznej. Chciałbym złączyć te dwie partycję telefon jest zrootowany. Jak je złączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Takiej operacji nikt nie robił, a poza tym jest to nie do wykonania. Prędzej zrobisz SWAP pamięci wewnętrznej, tylko nie wiem czy na tym telefonie taka operacja przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ewentualnie karta pamięci i zrobić partycje fat32 i ext4 Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi