Seba Malicki Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 siemanko od wczoraj jestem wlascicielem lg nexus 4, pytanie brzmi jak włączyć modem LTE na oryginalnym lollipopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ustawienia -> więcej -> sieci komórkowe Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie nie nie. Nexus 4 nie ma lte. Jest sposób na włączenie ale z tego co wiem nie działa w Polsce Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jakbyś miał wgranego Androida 6.0(napisałem o nim temat), mógłbym ci potem podesłać modem który włącza lte. Android 6.0 jest w pełni sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seba Malicki Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 oo dzis wgralem mako 6.0.1 i mama zamiar wgrac chroma 6.0.1 możesz podeslac linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seba Malicki
siemanko od wczoraj jestem wlascicielem lg nexus 4, pytanie brzmi jak włączyć modem LTE na oryginalnym lollipopie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi