Dosterczuk1321 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Mam samsunga galaxy s advance z cyanogenmod 12.1 i tam nie działa wideo,czego bardzo mi brakuje, a nie chce do nagrywania i robienia zdjęć co chwile uruchamiać innego programu . Zamiast normalnego wideo są jakieś zielone kreski. Ma ktoś jaki pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jeśli Ci działa inny program do obsługi aparatu\wideo to na nim zostań. Bardzo możliwe, że to problem z systemową apką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dosterczuk1321 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 12 godzin temu, CyanowySamsung napisał: Jeśli Ci działa inny program do obsługi aparatu\wideo to na nim zostań. Bardzo możliwe, że to problem z systemową apką. no i w tym rzecz że nie mam żadnego programu który obsługiwał by i wideo i zdjęcia bez błędu. Może zaktualizować do cyanogenmod 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Można przeinstalować system albo innego Custom ROM'a zainstalować. Żeby się upewnić, że wszystko jest dobrze zrobione, poza standardowym Full Wipe robisz też Format System. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dosterczuk1321 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Robiłem tak, jednak nic nie pomogło. Spróbuje zainstalować cm 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 To jest błąd w sporej ilości modelów Galaxy. Pewnie ten cm z novafusion? To nic dziwnego. Nie zdziwię się również jak na cm13 będzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dosterczuk1321 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 bardziej bym powiedział że z tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 W każdym razie no sam nic nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Wql te Galaxy maja problem z tym wideo nawet na stock romie, inne aplikacje testowane? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dosterczuk1321 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 zainstalowałem cm 13 i wszytko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 to raczej jest bug w cm 12.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dosterczuk1321
Mam samsunga galaxy s advance z cyanogenmod 12.1 i tam nie działa wideo,czego bardzo mi brakuje, a nie chce do nagrywania i robienia zdjęć co chwile uruchamiać innego programu . Zamiast normalnego wideo są jakieś zielone kreski. Ma ktoś jaki pomysł?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi