Opek1234 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam otóż mam taki problem ,miałem zainstalowanego cm 12.1 ale nie widziało mi internetu więc odrazu do flashtoola i wgrałem najnowszy rom i teraz mi wisi na logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jak mnie cieszy jak nowi użytkownicy przestrzegają regulaminu A co do tematu to dałeś w flashtool wipy? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Opek1234 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Nie, a gdzie to znajdę ? ale wcześniej sie robiłem Wipe i normalnie ruszał , tak wgl to go flashowałem na 18% i może to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 To tak, naladuj telefon do pełna, później na nowo wgraj przez flashtool soft dając wipy (po prawej stronie gdzieś u góry jest przed wybieraniem softu) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Opek1234 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ok jak by coś nie pykło to będe tu jeszcse pisał I dalej leży, co zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Naladowales go? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Opek1234 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Stał 30min na logo i dał życie Naładowałem do 56% na sony pisze że do flashowania potrzeba 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Naladuj do pełna, lepsza pewność Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Opek1234
Witam otóż mam taki problem ,miałem zainstalowanego cm 12.1 ale nie widziało mi internetu więc odrazu do flashtoola i wgrałem najnowszy rom i teraz mi wisi na logo
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi