kuba8734 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam, nie dawno stworzyłem temat na tym forum dotyczący restartów telefonu. Gostek odpisał mi żebym zainstalował stocka. Ja pytam WAS jak to zrobić. Posiadam recovery TWRP, odblokowany bootloader, droidboota, Cyanogenmod 13.1 i Android 6.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ten gostek to byłem ja. Poradnik jest tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3354645 Tap via my GT-I8190 (SlimLP) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuba8734 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dobra, już rozwiązałem problem. Kierowałem się tym poradnikiem: Jest nie na temat ale zadziałał. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kuba8734
Witam, nie dawno stworzyłem temat na tym forum dotyczący restartów telefonu. Gostek odpisał mi żebym zainstalował stocka.
Ja pytam WAS jak to zrobić.
Posiadam recovery TWRP, odblokowany bootloader, droidboota, Cyanogenmod 13.1 i Android 6.0.1
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi