EtrooX Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 witam jakiś czas temu zainstalowałem na sgs2 cm13 jednak nie działa mi przedni aparat (tylny działa normalnie) jednak gdy zainstalowałem aplikacje aparatu pobraną z sklepy play przedni jak i tylny aparat działał normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Możliwe, że jest to bug romu. Poczekaj na fixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Tak czasem może być. Na S3 Mini na Cm12.1 było coś podobnego. Obraz z tylnej kamery był zielony, przy nagrywaniu chyba. Po zainstalowaniu Google Camera wszystko działało. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Sprawdziłem i przednia kamerka u mnie działa na standardowej aplikacji aparatu. Nightly z dzisiejszego dnia tj. 3 maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EtrooX
witam jakiś czas temu zainstalowałem na sgs2 cm13 jednak nie działa mi przedni aparat (tylny działa normalnie) jednak gdy zainstalowałem aplikacje aparatu pobraną z sklepy play przedni jak i tylny aparat działał normalnie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi