poprostubartek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Powitać! Pomarudzę znowu. Chciałem zasięgnąć języka w temacie wgrania cm13 na LG L90 dual sim. Wgrywał ktoś już ROM ten z oznaczeniem w7 ze strony cyanogenmod do modelu d410? Czy będzie on działał właściwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jeśli jest coś konkretnie pod dany model nie znaczy, że zadziała na drugim teoretycznie takim samym. Bardzo często różnią się kernelami, a próba wgrania kończy się Bootlopem, bądź w najgorszym wypadku pernamentnym ucegleniem fona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprostubartek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 tu podają, że powinien zagadać: http://forum.xda-developers.com/lg-l90/orig-development/rom-cyanogenmod-13-lg-l90-t3276705 będę testował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z tego co widzę na xda można zzainstalować na d410 ale nie wiem czy będzie działał tryb dualsim. Miałem tak na mini 2. Mając model z nfc mogłem wrzucić rom na model bez nfc i wszystko działało poza oczywiście nfc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprostubartek
Powitać!
Pomarudzę znowu. Chciałem zasięgnąć języka w temacie wgrania cm13 na LG L90 dual sim. Wgrywał ktoś już ROM ten z oznaczeniem w7 ze strony cyanogenmod do modelu d410? Czy będzie on działał właściwie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi