Zielony_Buszmen Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam! Aby uruchomić internet mobilny na CM 12.1 muszę się zrobić kilka kliknięć i przesunięć. Nie da się ustawić jakiegoś widgetu, którym mógłbym szybciej włączać i wyłączać mobilną transmisję danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Oto ci chodzi? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.data.enabler&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tak, ale niestety nie działa ten widget u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nie działa gdyż jest on niekompatybilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No właśnie. W takim razie jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Z tego co wiem, choć mogę się mylić. Na lolipipie nie będą te wigdtety działać. Testowałem parę i ani jeden nie ruszył. A właśnie przy jednym wyskakiwał komunikat, że od androida 5.0 nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 I nie ma żadnej metody by szybciej włączać / wyłączać transfer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jedynie co możesz zrobić to ustawić sobie dane na pasku tak jak ja. Jest najprościej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mam tak, ale to nad dwa kliknięcia niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 To jest właśnie to. Od wejścia Lizaka android jest trochę inny. A co za tym idzie zmieniono parę rzeczy. Dlatego ten widget nie będzie działał. Na kitkacie (testowałem) działał. Więc musisz się niestety przyzwyczaić. Wysłane z mojego GT-I9305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A moduł Action Widgets? (Xposed) Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie pomyślałem o nich.. Masz rację, działają :-D Dzięki. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi